Deugden in School

Uw partner voor het Deugdenproject in school

logo deugdenproject

Even voorstellen

Over de coaches

Willy Hensen

Willy Hensen_nieuwKinderen en opvoeders zijn mijn lust en mijn leven. Sinds kort sta ik ook weer voor de klas als vervanger in groep 7/8 en ervaar de effecten van het werken met deugden aan den lijve. Er verandert echt iets, ik heb snel contact met de groep en 'moeilijke' kinderen sporen ook in! De deugden en de strategieën maken de omgang met elkaar gemakkelijk, ook bij problemen.

Ik ben begonnen als leerkracht op de basisschool en op LOM (vooral ADHD kinderen van 7-12 jr in één groep). Daarna was ik orthopedagoog en onderwijskundig medewerker, werkzaam bij HCO en KPC met name voor probleemjongeren. Werkhoudings- en gedragsproblemen hebben volop mijn aandacht zoals motivatie, concentratie, faalangst, pesten. Ik ben naast trainer ook therapeut en vitaliteitscoach. Sinds 1996 geef ik gedragscursussen bij verschillende opleidings- en nascholingsinstituten (SON, K&P, Fontys, Ortyz). Vanuit mijn eigen bedrijf coach ik scholen en directies, ook met moeilijke groepen.

 

Theo Klungers

 

theo klungers

Ik ben gespecialiseerd in pesten en groepsprocessen. Ik ben steeds meer de Deugden gaan gebruiken bij groepen, waarvan de leerlingen onderling veel problemen hadden. Met de Deugden laat je kinderen hun kwaliteiten ervaren en die van de hele groep.

Ik heb ruime ervaring in het basisonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs als groepsleerkracht, I.B.-er en locatieleider. Nu geef ik nog steeds anderhalve dag les en adviseer directies, I.B-ers en leerkrachten met moeilijke groepen met of zonder pestgedrag.
 
Daarnaast ben ik therapeut, leertherapeut, mediator en trainer/coach op het gebied van pesten bij verschillende opleidings- en nascholingsinstituten en vanuit mijn eigen bedrijf.

Contact gegevens

contactpersoon:

Willy Hensen
Ericastraat 58 
5271 KN St. Michielsgestel
(vlakbij 's Hertogenbosch)
073-5517063 of 06 40306739

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Klungers

Theo Klungers

Trainer en coach deugdenproject

www.posicom.nl / #theoklungers

Over Theo

Willy Hensen

Willy Hensen_nieuw

Trainer en coach deugdenproject

www.emoveri.nl

Over Willy

Inloggen

U bevindt zich hier: Start Over Ons