Verder liggend doel

Doel van het deugdenproject

doel

We willen scholen ondersteunen een goed leef- en leerklimaat te creeren voor de hedendaagse kinderen. We doen dit met deugden die wereldwijd in alle culturen gebruikt worden in de communicatie en opvoeding, onafhankelijk van religie.

Kinderen krijgen regie over hun eigen gedrag en ontdekken waarvoor bepaald gedrag wel of niet werkt. Hierdoor kunnen kinderen zich ontwikkelen tot stevige persoonlijkheden, die weten wat ze doen en waarvoor ze voor een bepaald gedrag kiezen.

De begeleiders zijn onderwijsmensen, die weten wat haalbaar is en samen met u de doelen kunnen verwezenlijken. Ze hebben zelf het verschil ervaren tussen hun oude aanpak en de deugdenaanpak en zijn hier enthousiast over.

Lees verder over de vijf strategieën: klik hier

U bevindt zich hier: Start Over deugden Doel van het deugdenproject