Deugden in School

Uw partner voor het Deugdenproject in school

logo deugdenproject

Meer over Deugden

Missie & Visie Deugdenproject

VISIE

De visie van het Deugdenproject is om een bijdrage te leveren aan de mensheid door de morele en spirituele ontwikkeling van mensen uit alle culturen te ondersteunen door hen eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn, diep van binnen, en te leven naar hun hoogste waarden.

Het leven wordt daardoor zinvol en biedt ook jongeren in deze turbulente tijd een handvat om keuzes te maken, morele keuzes. Door deze karaktervorming creëren we 1 een CULTUUR VAN ZINVOLHEID 2 STERK FUNCTIONERENDE JONGEREN EN VOLWASSENEN en 3 een CULTUUR VAN VREDE EN GEWELDLOOSHEID.

MISSIE

De missie van het deugdenproject is strategieën (manieren van werken met deugden) aan te bieden die ieder mens in hun kracht zetten waardoor men vol zelfvertrouwen actief participeert in de maatschappij door inzet van eigen kwaliteiten. Vijf manieren die inspireren om de deugden in het alledaagse leven in praktijk te brengen. We bieden goede eenvoudige programma's aan die mensen van alle leeftijden ondersteunen om hun deugden, hun karaktergeschenken te ontwikkelen.

Kinderen zijn de toekomst.... Het Deugdenproject richt zich vooral op opvoeders immers dan hebben we maar één generatie nodig voor een omwenteling in onze omgang met elkaar. Het Deugdenproject is overigens ook goed toepasbaar in bedrijven waardoor men snel gaat behoren tot 'the best working places'.

Contact gegevens

contactpersoon:

Willy Hensen
Ericastraat 58 
5271 KN St. Michielsgestel
(vlakbij 's Hertogenbosch)
073-5517063 of 06 40306739

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Klungers

Theo Klungers

Trainer en coach deugdenproject

www.posicom.nl / #theoklungers

Over Theo

Willy Hensen

Willy Hensen_nieuw

Trainer en coach deugdenproject

www.emoveri.nl

Over Willy

Inloggen

U bevindt zich hier: Start Over deugden Missie & Visie Deugdenproject