Deugden in School

Uw partner voor het Deugdenproject in school

logo deugdenproject

Meer over Deugden

Uitgangspunten deugden

Het uitgangspunt van deze universele wereldwijde (2011: meer dan 100 landen) omgangs- en opvoedingsmethode is dat ieder mens behoefte heeft aan LIEFDE EN ACCEPTATIE. Ieder heeft behoefte aan erkenning wie hij diep van binnen is . Ieder mens heeft in principe behoefte aan verbinding met zichzelf en met anderen zodat hij authentiek in het leven kan staan. Weten wie je bent sterkt ons zelfvertrouwen en maakt ontwikkeling van karakter, van talenten en competenties mogelijk.

Als volwassenen geven we het voorbeeld en laten wij zien hoe we met elkaar omgaan en wat belangrijk is in ons leven. Iedere volwassene staat model voor elkaar en zeker voor kinderen!

Opvoeden zien we in het Deugdenproject als DIENSTBAAR LEIDERSCHAP: de volwassene is de leider en volgt het kind in wat het kind op dat moment nodig heeft.

Een school is tevens een bedrijf met directie, management en werknemers. Het deugdenproject ziet leiderschap in bedrijven als spiritueel leiderschap en dat vraagt om transparante leiding waarbij werknemers in hun kracht kunnen functioneren door een betrokken omgang van management. Deze betrokkenheid kande leiding vormgeving door te werken met de strategieën en de deugden.

Contact gegevens

contactpersoon:

Willy Hensen
Ericastraat 58 
5271 KN St. Michielsgestel
(vlakbij 's Hertogenbosch)
073-5517063 of 06 40306739

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Klungers

Theo Klungers

Trainer en coach deugdenproject

www.posicom.nl / #theoklungers

Over Theo

Willy Hensen

Willy Hensen_nieuw

Trainer en coach deugdenproject

www.emoveri.nl

Over Willy

Inloggen

U bevindt zich hier: Start Over deugden Uitgangspunten deugden