Een Individuele workshop of duo-workshop

Een individuele workshop kan een prima keuze zijn om snel een antwoord te krijgen op al uw vragen omtrent het aanpakken van gedrag in de groep met behulp van de deugden. De investering in tijd kunnen we vooraf afspreken, minimaal één uur tot maximaal drie uur. Meer op maat kun je een workshop niet krijgen!

Ook de mini-workshops op locatie zijn individueel te volgen. Een mini-workshop voor één persoon duurt 60 minuten. U kunt deze workshop volgen door naar Sint Michielsgestel (vlakbij 's Hertogenbosch) te komen, maar kan meestal ook via de telefoon of met Skype.

Een individuele workshop wordt helemaal afgestemd op uw leerwensen / uw vragen en kost tevens minder tijd.

Doelgroep:

Mensen, die graag snel kennis en vaardigheden willen leren, helemaal aangepast op de eigen leerbehoefte. U kunt zijn: een leerkracht, docent, remedial teacher, intern begeleider, therapeut, maatschappelijk werker, een coach, een trainer,(HR)manager, chef .......enz.

60,-- euro per uur en per persoon. Minimaal één uur en maximaal drie uur.

Plek:

in Sint Michielsgestel of via de telefoon-Skype; zie contact.

Beschikbaarheid:

in overleg.

Informatie:

kunt u krijgen bij Willy Hensen tel.: 073 5517063 of 06 40 30 67 39 of via contact. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. || Website Emoveri

Tip:

Het is altijd handig als men vooraf de website www.deugdeninschool.nl heeft doorgenomen.

U bevindt zich hier: Start Ons Aanbod Workshops Een Individuele workshop of duo-workshop